NavMenu

Kineski turoperateri zainteresovani za crnogorske ski centre

Izvor: eKapija Srijeda, 18.12.2019. 14:13
Komentari
Podeli
(Foto: LanaG/shutterstock.com)
U organizaciji Nacionalne turističke organizacije Crne Gore turoperatori iz Kine boravili su u trodnevnoj posjeti crnogorskim zimskim centrima.

Riječ je o predstavnicima turoperatora hh travel, Genting Resort Secret Garden i BOOMSKI. Povod dolaska grupe je interesovanje za crnogorske ski centre i saradnja sa agencijama iz Crne Gore koje se bave zimskim sportovima.

Turoperatori iz Kine u prvom dijelu posjete boravili su na Žabljaku gdje su obišli ski centre Savin Kuk i Javorovača i tom prilikom održali sastanke sa predstavnicima skijališta i turističkih agencija.

Oni su, tokom boravka na Žabljaku, posjetili i Crno Jezero i most na Đurđevića Tari.

U drugom dijelu posjete kineski turoperatori posjetili su Kolašin i Rožaje gdje su obišli ski centre Kolašin 1600 i Kolašin 1450 kao i novootvoreni rožajski rizort Jela natural resort.


Ova studijska posjeta dio je promotivnih aktivnosti na kineskom tržištu, a realizuje se u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije. Posjetu su podržali Skijališta Crne Gore i Turistička organizacija Kolašina, prenosi sharemontenegro.me.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.