NavMenu

U toku treća faza izgradnje vodovoda u Berima - Za bolje vodsnabdijevanje ovog dijela Podgorice 110.000 EUR

Izvor: eKapija Utorak, 09.03.2021. 14:21
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: nuwatphoto/shutterstock.com)Ilustracija
Ekipe Vodovoda i kanalizacije doo intenzivno izvode radove na trećoj fazi izgradnje vodovoda u Berima, a kojima je predviđeno polaganje 1.700 metara novog cjevovoda, kao izgradnja pripadajućih šahti.

Ukupna vrijednost radova koje izvodi Vodovod i kanalizacija iznosi oko 110.000 EUR, od čega se 85.000 finansira iz budžeta Glavnog grada, dok preostali dio sredstava finansira Vodovod i kanalizacija. Rok za završetak radova je kraj aprila tekuće godine, ukoliko vremenske prilike budu dozvoljavale, navodi se na sajtu Grada Podgorice.

Dodaje se da će cjevovod nakon završetka izgradnje bulevara u Gornjoj Gorici, prespajanjem na postojeću vodovodnu mrežu, obezbijediti bolje vodosnabdijevanje naselja Beri, dijela Gornje Gorice i dijela naselja oko Komanskog mosta.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj

Biće rekonstruisani svi pružni prelazi od Bara do granice sa Srbijom

U naredne dvije godine svi pružni prelazi od Bara do granice sa Srbijom biće rekonstruisani, saopštio je ministar saobraćaja i pomorstva Filip Radulović. U emisiji "Dobro jutro Crna Goro" kazao je da upravo prelazi na prugama predstavljaju veliki problem kada je riječ o bezbjednosti u željezničkom saobraćaju . - Podaci su, nažalost, alarmantni. U zadnjih šest godina došlo je do 319 vanrednih događaja, od čega 21 sa smrtnim

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.