NavMenu

Počela rekonstrukcija dijela Ulice Buda Tomovića na Zabjelu - Vrijednost radova oko 473.000 EUR

Izvor: eKapija Petak, 15.01.2021. 11:08
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Blazej Lyjak/shutterstock.com)Ilustracija
U toku su radovi na rekonstrukciji dijela Ulice Buda Tomovića na Zabjelu kojom je predviđena ugradnja nove prateće infrastrukture, odnosno atmosferske i fekalne kanalizacije, vodovoda, tk kanalizacije i javne rasvjete.

- Nova saobraćajnica biće široka 6 metara, tj. imaće dvije saobraćajne trake širine po 3 metra. Sa lijeve strane, gledano iz pravca OŠ Vuk Karadžić, predviđen je zeleni pojas širine 2,5 metra i trotoar širine 3 metra, a sa desne strane trotoar promjenljive širine, od 2 do 3 metra - saopšteno je iz Glavnog grada.

Izvođač radova je IGP Fidija d.o.o. iz Podgorice, a rok za završetak radova je 100 dana od dana uvođenja izvođača u posao. Ugovorena vrijednost radova je 473.315.75 eura.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Energija

Pokrenut projekat mapiranja lokacija pogodnih za razvoj kapaciteta OIE - Samo u Nikšiću potencijal vjetra i solara oko 1.400 GWh godišnje

Potencijal za razvoj obnovljivih izvora energije u Crnoj Gori je neupitan. To dokazuje i interesovanje investitora, pa su samo na teritoriji nikšićke opštine izdati urbanističko-tehnički uslovi za 42 lokacije za gradnju solarnih elektrana, što je oko 7.000 MW instalisane snage. Ulaganje u obnovljive izvore svakako je jedan od načina na koji zemlje mogu doprinijeti globalnim naporima u borbi protiv klimatskih promjena. Međutim, povećana

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.