NavMenu

Opština Bar raspisala konkurs za podršku ženskom preduzetništvu - Opredijeljeno 35.000 EUR

Izvor: RTCG Nedjelja, 04.04.2021. 10:53
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: sirtravelalo/shutterstock.com)Ilustracija
Opština Bar raspisala je konkurs za raspodjelu sredstava za podršku ženskom preduzetništvu, za šta je opredijeljeno 35.000 EUR.

Na konkurs, koji je otvoren 30 dana, mogu se prijaviti preduzetnice i preduzeća u kojima su žene nosioci biznisa odnosno osnivačice, jedne od osnivačica ili izvršne direktorice, sa prebivalištem odnosno sjedištem na teritoriji Opštine Bar.

Najveći dozvoljeni iznos sredstava koji može biti dodijeljen po jednom biznis planu iznosi tri hiljade eura.

- Jedna preduzetnica ili društvo može konkurisati sa najviše dva biznis plana, od kojih može biti podržan samo jedan - navodi se u konkursu objavljenom na sajtu Opštine.

Opredijeljena finansijska sredstva dodjeljuju se kao državna pomoć male vrijednosti, odnosno kao subvencija za biznis planove, u cilju započinjanja sopstvenog biznisa, unapređenja postojećeg poslovanja i otvaranja novih radnih mjesta.

Obrasci za podnošenje prijave i biznis plan mogu se u elektronskoj formi preuzeti sa sajta Opštine ili u štampanoj u Građanskom birou.

Prijava se predaje u zatvorenoj i zapečaćenoj koverti u Građanskom birou ili se šalje poštom.

Detaljne informacije o konkursu, kriterijumima i potrebnoj dokumentaciji dostupne su na sajtu, dok se svi dodatni odgovori mogu potražiti putem mejla privreda@bar.me.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija

Početak gradnje glavnog prostrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u Podgorici očekuje se u septembru

Kraj trećeg kvartala, a to je septembar je novi rok za početak gradnje glavnog prostrojenja za prečišćavanje otpadnih voda. Direktor Vodovoda Aleksandar Nišavić kaže da je toku finalizacija glavnog projekta posrtojenja te da očekuju da će do kraja ovog mjeseca biti revidiran. - Nakon što projekat bude revidovan sledeći korak je održavanje javne rasprave i dobijanje dozvole za gradnju od nadležnih institucija. To je nešto što

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.