Izvor: eKapija | Srijeda, 08.09.2021.| 20::36
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Živjeti savremeno

Organizator: Jadranski sajam Budva

27.10-30.10.2021 , Budva
(Foto: poslato uz pozivnicu)

Sajamska manifestacija "Živjeti savremeno" održaće se od 27. do 30. oktobra 2021. godine na Jadranskom sajmu u Budvi. Koncept manifestacije objedinjuje sajamske događaje predviđene kalendarom za tekuću godinu, čime postižemo sinergetski efekat sljedećih manifestacija:

42. Sajam građevinarstva

15. Sajam vode

8.  Sajam energetike

46. Sajam hrane

29. Sajam opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo

44. Sajam namještaja i dizajna

Sloganom ŽIVJETI SAVREMENO ukazujemo na značaj sadržaja ove sajamske manifesta-cije koja na originalan način promoviše ideju o modernizaciji, efikasnosti i povoljnosti u sferi di-zajna, savremenih tehnologija, građevinarstva, logistike, energetike, klimatizacije, turizma, na-mještaja i dekoracije, gastronomije... Ukratko, živjeti u korak sa vremenom i svim pogodnostima i inovacijama koje ono sa sobom donosi.

Naš sajam već više od 5 decenija predstavlja tačku susreta brojnih izlagača iz regiona i svijeta. Platforme Jadranskog sajma nude priliku kompanijama i preduzetnicima da ostvare stabilne i pouzdane veze do uspjeha u poslovanju. 

Jadranski sajam će rame uz rame sa svojim izlagačima i dugogodišnjim partnerima upotpuniti sajamsku  manifestaciju  bogatim  programom  sa  posebnim  akcentom  na  modernost,  udobnost,  efikasnost i povoljnosti koje poslovanje i život čini uspiješnijim.Uvjereni smo da će ovaj događaj biti od velike važnosti, kako za vas izlagače, tako i za posjetio-ce, koji su već duže vrijeme uskraćeni za posjetu sajamskim manifestacijama, iz poznatih razloga. U tom cilju, uprava i zaposleni u Jadranskom sajmu osjećaju još veću obavezu i zadovoljstvo da poštujući epidemiološke mjere u potpunosti ispune vaša očekivanja.

Budite dio kreativne atmosfere i prijavite učešće na sajmu ŽIVJETI SAVREMENO.Očekujući Vašu prijavu, na raspolaganju smo za Vaše ideje, sugestije i predloge saradnje, sa iskrenom željom da Vaš nastup i poslovni rezultati budu uspješni. 

Sve potrebne informacije možete pronaći na našem sajtu: www.adriafair.co.meKontakt telefoni: +382 33 410 408, 410 403, fax. +382 33 452 132, +382 69 022 828E-mail: sajam@jadranskisajam.co.me

Prijava